Vitra NV

Exposant op editie(s): ,

Vitra NV is een familiebedrijf – door en door. Ons bedrijf werd opgericht in 1935 en vandaag staat de derde generatie aan het roer. We investeren permanent in de uitbouw en in
de allernieuwste technologieën terwijl we trouw blijven aan onze basisprincipes. Als onderneming die zich laat leiden door waarden, staan we dicht bij onze klanten. Dicht bij jou. Dichtbij, dat betekent ook ‘van hier’. Belgisch vakmanschap staat centraal bij alles wat we doen. Je project wordt nauw opgevolgd door vakmensen. Via korte communicatielijnen spelen we kort op de bal. Van dichtbij, dat betekent ook ‘in eigen huis’. Daar controleren we het hele productieproces rond de ontwikkeling, bedrukking en bewerking van verpakkingen op basis van folies en papier. Dat omvat onderzoek en ontwikkeling, prepress, flexo- en diepdruk, lamineren, coaten en snijden. Met een eigen inkt- en kleurlabo, dagelijkse testen en een gekwalificeerd team halen we hoogste standaarden.

Inschrijven als standhouder

Bezoeker of exposant? Vul onderstaande gegevens in en u zal een mailbericht krijgen met de volgende stappen die u moet ondernemen om uw inschrijving te vervolledigen. 

1
Uw gegevens
2
Bedrijfsgegevens
3
Standinformatie
4
Praktisch
5
Aansprakelijkheid

Welkom, laten we beginnen

Laten we elkaar leren kennen, vul onderstaande gegevens in.

Volgende stap

Registreer uw organisatie

Graag vernemen we welk bedrijf u wenst in te schrijven als standhouder.

Vorige stap
Volgende stap

Uw stand

Een standaardstand heeft een oppervlakte van 3m op 3m. Modules kunnen enkel per 9m² vermeerderd worden!

Vorige stap
Volgende stap

Nog enkele nuttige weetjes

Graag hadden we van u het volgende nog van u vernomen

Vorige stap
Volgende stap

Voor u uw formulier instuurt ter goedkeuring

De organisator kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies, beschadiging of diefstal van de goederen van de standhouder of goederen van derden die zich voor, tijdens en na de beurs in de door hem gehuurde standruimte bevinden (tenzij in geval van bewezen fouten, die in oorzakelijk verband staan met de geleden en bewezen schade).

Vorige stap
Inschrijven

Maak een afspraak

Wenst u een afspraak met deze exposant? Vul onderstaand formulier in met uw voorstel en we contacteren u zo snel mogelijk voor bevestiging.