St-Luc

Exposant op editie(s):

St-Luc labels & packaging is reeds meer dan 20 jaar actief op de markt van de verpakkingen. Onze business bestaat uit karton, etiketten, shrinksleeves en flexibele verpakkingen. We zijn een 100% familiebedrijf, een echte kmo, waar we door hard te werken en te herinvesteren van de winst erin slagen een state-of-the-art machinepark uit te bouwen. Samen met ons professioneel team werken wij iedere dag verder aan het succes van onze klanten.

One-stop shopping – U wenst een product op de markt te brengen of extra te promoten? Wij zorgen ervoor dat het opvalt in de winkel! St-Luc is uniek door zijn geïntegreerd ontwerp – en productieproces. We realiseren zowel het etiket op uw product, het kartonnen doosje rond uw product en de bijsluiter die hoort bij het product, gevouwen of als booklet.

Inschrijven als standhouder

Bezoeker of exposant? Vul onderstaande gegevens in en u zal een mailbericht krijgen met de volgende stappen die u moet ondernemen om uw inschrijving te vervolledigen. 

1
Uw gegevens
2
Bedrijfsgegevens
3
Standinformatie
4
Praktisch
5
Aansprakelijkheid

Welkom, laten we beginnen

Laten we elkaar leren kennen, vul onderstaande gegevens in.

Volgende stap

Registreer uw organisatie

Graag vernemen we welk bedrijf u wenst in te schrijven als standhouder.

Vorige stap
Volgende stap

Uw stand

Een standaardstand heeft een oppervlakte van 3m op 3m. Modules kunnen enkel per 9m² vermeerderd worden!

Vorige stap
Volgende stap

Nog enkele nuttige weetjes

Graag hadden we van u het volgende nog van u vernomen

Vorige stap
Volgende stap

Voor u uw formulier instuurt ter goedkeuring

De organisator kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies, beschadiging of diefstal van de goederen van de standhouder of goederen van derden die zich voor, tijdens en na de beurs in de door hem gehuurde standruimte bevinden (tenzij in geval van bewezen fouten, die in oorzakelijk verband staan met de geleden en bewezen schade).

Vorige stap
Inschrijven