Packas

Exposant op editie(s):

Packas verzorgt de distributie van flexibele en rigide folies in de BENELUX voor meer dan 15 BRC-gecertifieerde producenten. Met een breed aanbod aan folies voor verschillende machinetoepassingen (trayseal, dieptrek, HFFS/VFFS,…) hebben we een sterke positie weten uit te bouwen zowel in transparante als bedrukte folie (flexo en rotogravure) en dit met lage tot zeer hoge barrière-eigenschappen.

Met een pro-actieve focus op zowel de eisen van de klant als de behoeftes van de eindgebruiker-consument slagen we er ondertussen al meer dan 15 jaar in om langetermijnrelaties uit te bouwen met onze partners.

Inschrijven als standhouder

Bezoeker of exposant? Vul onderstaande gegevens in en u zal een mailbericht krijgen met de volgende stappen die u moet ondernemen om uw inschrijving te vervolledigen. 

1
Uw gegevens
2
Bedrijfsgegevens
3
Standinformatie
4
Praktisch
5
Aansprakelijkheid

Welkom, laten we beginnen

Laten we elkaar leren kennen, vul onderstaande gegevens in.

Volgende stap

Registreer uw organisatie

Graag vernemen we welk bedrijf u wenst in te schrijven als standhouder.

Vorige stap
Volgende stap

Uw stand

Een standaardstand heeft een oppervlakte van 3m op 3m. Modules kunnen enkel per 9m² vermeerderd worden!

Vorige stap
Volgende stap

Nog enkele nuttige weetjes

Graag hadden we van u het volgende nog van u vernomen

Vorige stap
Volgende stap

Voor u uw formulier instuurt ter goedkeuring

De organisator kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies, beschadiging of diefstal van de goederen van de standhouder of goederen van derden die zich voor, tijdens en na de beurs in de door hem gehuurde standruimte bevinden (tenzij in geval van bewezen fouten, die in oorzakelijk verband staan met de geleden en bewezen schade).

Vorige stap
Inschrijven