Engilico

Exposant op editie(s):

Engilico is een specialist in lasnaad-inspectie van verpakkingen van voeding, dierenvoeding en andere producten waar de kwaliteit van de lasnaad van groot belang. De innovatieve, in-line inspectiesystemen leiden tot de verbetering van de verpakkingskwaliteit en de productiviteit van het verpakkingsproces. Wereldwijd gebruiken meer dan 150 klanten de technologie van Engilico om fouten in verpakkingen, zoals product of plooien in de lasnaad die leiden tot open verpakkingen automatisch tijdens het verpakkingsproces te detecteren.
De belangrijkste voordelen voor klanten zijn betere kwaliteit van verpakkingen, een hogere productiviteit en een geoptimaliseerd verpakkingsproces dat resulteert in lagere productiekosten.
Engilico heeft samenwerkingsverbanden met de belangrijkste machineverpakkingfabrikanten wat de integratie van SealScope op nieuwe en bestaande verpakkingslijnen eenvoudig maakt.

Meer informatie vindt U op : www.engilico.com

Inschrijven als standhouder

Bezoeker of exposant? Vul onderstaande gegevens in en u zal een mailbericht krijgen met de volgende stappen die u moet ondernemen om uw inschrijving te vervolledigen. 

1
Uw gegevens
2
Bedrijfsgegevens
3
Standinformatie
4
Praktisch
5
Aansprakelijkheid

Welkom, laten we beginnen

Laten we elkaar leren kennen, vul onderstaande gegevens in.

Volgende stap

Registreer uw organisatie

Graag vernemen we welk bedrijf u wenst in te schrijven als standhouder.

Vorige stap
Volgende stap

Uw stand

Een standaardstand heeft een oppervlakte van 3m op 3m. Modules kunnen enkel per 9m² vermeerderd worden!

Vorige stap
Volgende stap

Nog enkele nuttige weetjes

Graag hadden we van u het volgende nog van u vernomen

Vorige stap
Volgende stap

Voor u uw formulier instuurt ter goedkeuring

De organisator kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies, beschadiging of diefstal van de goederen van de standhouder of goederen van derden die zich voor, tijdens en na de beurs in de door hem gehuurde standruimte bevinden (tenzij in geval van bewezen fouten, die in oorzakelijk verband staan met de geleden en bewezen schade).

Vorige stap
Inschrijven

Maak een afspraak

Wenst u een afspraak met deze exposant? Vul onderstaand formulier in met uw voorstel en we contacteren u zo snel mogelijk voor bevestiging.