Covera Packaging

Exposant op editie(s):

COVERA PACKAGING werd in 1946 opgericht. Naast de glasverpakking werd de kunststofverpakking in de jaren 60 aan het assortiment toegevoegd. Sinds haar ontstaan werden relaties en samenwerkingsverbanden met belangrijke Europese fabrikanten tot stand gebracht. Dankzij de nauwe interactie tussen COVERA PACKAGING en deze producenten zijn wij in staat om naast een uitgebreid gamma standaardartikelen ook eigen modellen aan te bieden. Daardoor kunnen we ook mét en voor onze klanten eigen matrijzen ontwikkelen: van initieel idee tot uiteindelijke productie. Betrouwbare partnerrelaties zijn voor COVERA PACKAGING van primordiaal belang. Ze stellen ons in staat de kwaliteit van onze producten te bewaken, tot aan de effectieve levering.

Inschrijven als standhouder

Bezoeker of exposant? Vul onderstaande gegevens in en u zal een mailbericht krijgen met de volgende stappen die u moet ondernemen om uw inschrijving te vervolledigen. 

1
Uw gegevens
2
Bedrijfsgegevens
3
Standinformatie
4
Praktisch
5
Aansprakelijkheid

Welkom, laten we beginnen

Laten we elkaar leren kennen, vul onderstaande gegevens in.

Volgende stap

Registreer uw organisatie

Graag vernemen we welk bedrijf u wenst in te schrijven als standhouder.

Vorige stap
Volgende stap

Uw stand

Een standaardstand heeft een oppervlakte van 3m op 3m. Modules kunnen enkel per 9m² vermeerderd worden!

Vorige stap
Volgende stap

Nog enkele nuttige weetjes

Graag hadden we van u het volgende nog van u vernomen

Vorige stap
Volgende stap

Voor u uw formulier instuurt ter goedkeuring

De organisator kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies, beschadiging of diefstal van de goederen van de standhouder of goederen van derden die zich voor, tijdens en na de beurs in de door hem gehuurde standruimte bevinden (tenzij in geval van bewezen fouten, die in oorzakelijk verband staan met de geleden en bewezen schade).

Vorige stap
Inschrijven