Atlantic Engineering

Exposant op editie(s):

Innofill: slim verpakken in kunststof zakken, rechtstreeks vanuit de kookketel.

Innofill by Atlantic® is een uniek doseer- en verpakkingsconcept specifiek ontworpen voor het warm afvullen van soepen, sauzen en desserts rechtstreeks vanuit de proces-ketel in voorgevormde kunststof zakken in verschillende maten. Doseer, vul en seal technologie samengebracht in één automaat.

Productiebedrijven, cateraars en centrale keukens kennen de problematiek. Op een efficiënte, product- en operator-veilige manier afvullen zonder temperatuurverlies is een uitdaging. Indien verpakkingsafval, optimale koeltijden en kostenbesparing een issue is dan zijn er niet veel alternatieven die standhouden. De Innofill zakken vul- en sealma- chine biedt de oplossing en is een opmerkelijke referentie geworden voor voedingsproducenten en centrale keukens die investeren in de voordelen van het “cook & chill” produc- tieproces. Optimale koeleigenschappen van het zakformaat zorgt voor verlengde houdbaarheid zonder na-pasteurisatie.

Inschrijven als standhouder

Bezoeker of exposant? Vul onderstaande gegevens in en u zal een mailbericht krijgen met de volgende stappen die u moet ondernemen om uw inschrijving te vervolledigen. 

1
Uw gegevens
2
Bedrijfsgegevens
3
Standinformatie
4
Praktisch
5
Aansprakelijkheid

Welkom, laten we beginnen

Laten we elkaar leren kennen, vul onderstaande gegevens in.

Volgende stap

Registreer uw organisatie

Graag vernemen we welk bedrijf u wenst in te schrijven als standhouder.

Vorige stap
Volgende stap

Uw stand

Een standaardstand heeft een oppervlakte van 3m op 3m. Modules kunnen enkel per 9m² vermeerderd worden!

Vorige stap
Volgende stap

Nog enkele nuttige weetjes

Graag hadden we van u het volgende nog van u vernomen

Vorige stap
Volgende stap

Voor u uw formulier instuurt ter goedkeuring

De organisator kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies, beschadiging of diefstal van de goederen van de standhouder of goederen van derden die zich voor, tijdens en na de beurs in de door hem gehuurde standruimte bevinden (tenzij in geval van bewezen fouten, die in oorzakelijk verband staan met de geleden en bewezen schade).

Vorige stap
Inschrijven