Standinformatie

Verpakkingen zijn uiterst belangrijk om producten op een kwalitatieve manier tot bij de consument te brengen. PACKCONTACT organiseert in samenwerking met alle partners een netwerkevenement omtrent innovaties op vlak van voedingsverpakking.

Doelgroep

Voor iedereen die met verpakkingen in contact komt, zowel op het vlak van aankoop, logistiek, productie, R&D, marketing, duurzaamheidsbeleid, management uit alle sectoren.

Programma

De derde editie van Packcontact moest gezien de groeiende belangstelling verhuizen naar een grotere locatie. Daarom kan u in september 2023 PACKCONTACT bezoeken in de XPO hallen van Kortrijk.

 • Standhouders uit de verpakkingsindustrie tonen hun innovatie
 • Demonstraties van innovaties in en voor de verpakking van voeding
 • Inspirerende bedrijfscases van innovaties uit de verpakkingsindustrie
 • Netwerkmoment & matchmaking

Bent u als onderneming actief in één of meerdere onderdelen van de verpakkingsketen en hebt u nieuwe innovaties die u graag aan de voedingsindustrie wil voorstellen? Of bent u een voedingsbedrijf dat op zoek is naar nieuwe oplossingen voor de verpakking van uw voedingsproducten? Dan is Packcontact iets voor u!

Tijdens PACKCONTACT stellen ondernemingen uit de verpakkingsindustrie hun nieuwste innovaties voor aan een publiek van voedingsbedrijven.

PACKCONTACT is een initiatief van Packcontact bv, de POM West-Vlaanderen in samenwerking met Pack4Food, Centexbel-VKC, Belgisch Verpakkingsinstituut (BVI), Verpakking Centrum Hasselt, Alimento, Flanders’ Food, Fevia, PlastiQ en TUA West. Dit initiatief kadert binnen de werking van de Fabrieken voor de Toekomst, het clusterbeleid waarmee de Provincie West-Vlaanderen de West-Vlaamse industrie wil ondersteunen, versterken en verankeren.

Praktisch

Locatie

De locatie van de beurs: Zaal XXL in de XPO Hallen te Kortrijk

Deelnameprijs, inschrijving en catering

 • Deelname kan voor volgende standhouder: bedrijven & niet-commerciële partners actief binnen de verpakkingssector
 • De standaard-deelnameprijs (1 dag) werd vastgelegd.
 • Meerdere modules, speciale actie prijzen of aanpassingen kunnen op aanvraag bekomen worden.
 • U ontvangt na inschrijving een Packcontact voorschotfactuur. Deze factuur dient 14 dagen na ontvangst van de factuur te worden voldaan.
 • Niet-commerciële partners betalen geen huurprijs voor een stand.
 • De standhouder dient de standruimte zelf te gebruiken en mag de stand in geen geval geheel noch gedeeltelijk verder verhuren of kosteloos ter beschikking stellen aan derden, behoudens voorafgaande schriftelijke toestemming van de organisator.
 • De standhouder dient zelf en op eigen kosten de standruimte in te vullen. De invulling van de standruimte is volledig vrij. Elektriciteit, verlichting en WIFI zijn voorzien. De organisator zorgt voor de nodige tafels en stoelen op uw stand. Gratis parking is voorzien.
 • De catering op de stand voor de deelnemers is inbegrepen in de standhoudersprijs.

Logo

Om uw logo te laten opnemen voor de promotie-acties, dient dit digitaal bezorgd te worden in de juiste versies zowel voor drukwerk als voor de website:
 • Voor drukwerk (affiche, flyer): .eps of CMYK (Quadri)
 • Voor website .png (bij voorkeur), .jpg of .gif

Standoppervlakte

Een standaardstand heeft een oppervlakte van 9m², namelijk 3m op 3m. De breedte van de stand kan aangepast naargelang het materiaal dat u meebrengt voor de actieve demo’s op de stand.

Op zoek naar meer informatie?

Voor meer info betreffende Packcontact, kan u terecht bij