Standinformatie

Verpakkingen zijn uiterst belangrijk om producten op een kwalitatieve manier tot bij de consument te brengen. PACKCONTACT organiseert in samenwerking met alle partners een netwerkevenement omtrent innovaties op vlak van voedingsverpakking.

Doelgroep

Voor iedereen die met verpakkingen in contact komt, zowel op het vlak van aankoop, logistiek, productie, R&D, marketing, duurzaamheidsbeleid, management uit alle sectoren.

Programma

De derde editie van Packcontact moest gezien de groeiende belangstelling verhuizen naar een grotere locatie. Daarom kan u in september 2023 PACKCONTACT bezoeken in de XPO hallen van Kortrijk.

  • Standhouders uit de verpakkingsindustrie tonen hun innovatie
  • Demonstraties van innovaties in en voor de verpakking van voeding
  • Inspirerende bedrijfscases van innovaties uit de verpakkingsindustrie
  • Netwerkmoment & matchmaking

Bent u als onderneming actief in één of meerdere onderdelen van de verpakkingsketen en hebt u nieuwe innovaties die u graag aan de voedingsindustrie wil voorstellen? Of bent u een voedingsbedrijf dat op zoek is naar nieuwe oplossingen voor de verpakking van uw voedingsproducten? Dan is Packcontact iets voor u!

Tijdens PACKCONTACT stellen ondernemingen uit de verpakkingsindustrie hun nieuwste innovaties voor aan een publiek van voedingsbedrijven.

PACKCONTACT is een initiatief van Packcontact bv, de POM West-Vlaanderen in samenwerking met Pack4Food, Centexbel-VKC, Belgisch Verpakkingsinstituut (BVI), Verpakking Centrum Hasselt, Alimento, Flanders’ Food, Fevia, PlastiQ en TUA West. Dit initiatief kadert binnen de werking van de Fabrieken voor de Toekomst, het clusterbeleid waarmee de Provincie West-Vlaanderen de West-Vlaamse industrie wil ondersteunen, versterken en verankeren.

Praktisch

Locatie

De locatie van de beurs: Zaal XXL in de XPO Hallen te Kortrijk

Op zoek naar meer informatie?

Voor meer info betreffende Packcontact, kan u terecht bij