Pont Packaging

Exposant op editie(s): ,

Pont Packaging is een pan Europese leverancier van glazen en kunststof verpakkingen met bijbehorende sluitingen en accessoires. Dankzij ons grote netwerk met lokale verkoop- kantoren en magazijnen kunnen we door heel Europa, en ver daarbuiten, verpakkingen leveren. Om te voorzien in een betrouwbare en flexibele levering hebben we ruime voorraden beschikbaar van een breed assortiment standaardverpakkingen.

Pont Packaging is ook sterk in het ontwikkelen van klantspecifieke verpakkingen om te voldoen aan uw verpakkingswensen. We richten ons daarbij vooral op het introduceren van nieuwe verpakkingen en innovatieve ontwerpen.

Inschrijven als standhouder

Bezoeker of exposant? Vul onderstaande gegevens in en u zal een mailbericht krijgen met de volgende stappen die u moet ondernemen om uw inschrijving te vervolledigen. 

1
Uw gegevens
2
Bedrijfsgegevens
3
Standinformatie
4
Praktisch
5
Aansprakelijkheid

Welkom, laten we beginnen

Laten we elkaar leren kennen, vul onderstaande gegevens in.

Volgende stap

Registreer uw organisatie

Graag vernemen we welk bedrijf u wenst in te schrijven als standhouder.

Vorige stap
Volgende stap

Uw stand

Een standaardstand heeft een oppervlakte van 3m op 3m. Modules kunnen enkel per 9m² vermeerderd worden!

Vorige stap
Volgende stap

Nog enkele nuttige weetjes

Graag hadden we van u het volgende nog van u vernomen

Vorige stap
Volgende stap

Voor u uw formulier instuurt ter goedkeuring

De organisator kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies, beschadiging of diefstal van de goederen van de standhouder of goederen van derden die zich voor, tijdens en na de beurs in de door hem gehuurde standruimte bevinden (tenzij in geval van bewezen fouten, die in oorzakelijk verband staan met de geleden en bewezen schade).

Vorige stap
Inschrijven

Maak een afspraak

Wenst u een afspraak met deze exposant? Vul onderstaand formulier in met uw voorstel en we contacteren u zo snel mogelijk voor bevestiging.