GH Ulma NV

Exposant op editie(s):

GH-ULMA bestaat al meer dan 50 jaar en produceert verpakkingsmachines voor flowpack (horizontaal en verticaal), dieptrek, rekfolie, trayseal, caseloading, palletisatie en bundelen. Als specialist in verpakkingsoplossingen bie- den wij een brede range van ‘custom-made’ machines in 6 verschillende technieken: Flow Pack (HFFS), Verticaal (VFFS), Traysealing, Thermoforming, Stretch en Shrink wrap. Daarnaast kunnen wij ook diverse end of line systeem en een linerless labelling oplossing aanbieden. Dit maakt GH-ULMA tot de partner voor total-line verpakkingsoplossingen voor de voedingssector.

Inschrijven als standhouder

Bezoeker of exposant? Vul onderstaande gegevens in en u zal een mailbericht krijgen met de volgende stappen die u moet ondernemen om uw inschrijving te vervolledigen. 

1
Uw gegevens
2
Bedrijfsgegevens
3
Standinformatie
4
Praktisch
5
Aansprakelijkheid

Welkom, laten we beginnen

Laten we elkaar leren kennen, vul onderstaande gegevens in.

Volgende stap

Registreer uw organisatie

Graag vernemen we welk bedrijf u wenst in te schrijven als standhouder.

Vorige stap
Volgende stap

Uw stand

Een standaardstand heeft een oppervlakte van 3m op 3m. Modules kunnen enkel per 9m² vermeerderd worden!

Vorige stap
Volgende stap

Nog enkele nuttige weetjes

Graag hadden we van u het volgende nog van u vernomen

Vorige stap
Volgende stap

Voor u uw formulier instuurt ter goedkeuring

De organisator kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies, beschadiging of diefstal van de goederen van de standhouder of goederen van derden die zich voor, tijdens en na de beurs in de door hem gehuurde standruimte bevinden (tenzij in geval van bewezen fouten, die in oorzakelijk verband staan met de geleden en bewezen schade).

Vorige stap
Inschrijven